Dvb Viewer Resimli Anlatım - Turkdigital.Gen.Tr

ÖNEMLİ! TÜRKİYE DE BULUNAN SIFRELI DIGITAL YAYINLARIN ILLEGAL IZLENMESINE YÖNELIK MESAJ YAZMAK DOSYA YAYINLAMAK VEYA SIFRE VERMEK YASAKTIR. AKSINI YAPAN ÜYELERIMIZ BANLANACAK VE MERCI BASVURULARINDA BILGILERI ISTENMESI HALINDE VERILECEKTIR BILGILERINIZE !!! WARNING! THIS FORUM FOR EDUCATIONAL PURPOSES ONLY!

Geri Git   Turkdigital.Gen.Tr > DVB S - SKYSTAR 2 DIGITAL TV. KARTLARI - YAZILIMLARI / DVB S SOFTWARE - DVB S VIEWER - PLUGINS > SkyStar I - II

Tanıtım Linkleri

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

Bookmark and Share LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-10-2009, 12:43   #1 (permalink)
•VIP üye

elgeneral kullanıcısının avatarı

Giriş: 19 Apr 2009
elgeneral is on a distinguished road
Arrow Dvb Viewer Resimli Anlatım

DvbViewer Pro Kurulum

Setup.exe çift tıklayıp kuruluma başlıyoruz.

Sözleşmeyi kabul edip kuruluma devam ediyoruz.

Bu kısımda program ücretli olarak satıldığı için sizden Username ve Password isteyecektir. kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra kuruluma devam ediyoruz

Programın yüklenecek dizin C:\Program Files\DVBViewer olarak gösterilmiş isterseniz değiştirebilir başka dizin seçebilirsiniz.

Bundan sonraki adımlarda Next (ileri ) diyip kurulumu tamamlıyalım

Kurulum işlemi bittikten sonra S2emu,Yankse ve diğer Plugins leri kullanmak için Buradan Softcsa pluginini bilgisayarımıza indirelim
Resimde görüldüğü gibi ''MakroCSA.dll'' ''CSA.dll'' (MDPlugins ve Plugins) klasörleri yer alır Plugins klasörü içinde '' SoftCSA.dll '' bulunur.

Bu 4 dosyayı seçip sağ maus ile Kopyala yapıyoruz

Ve DVBViewer Ana dizinine C:\Program Files\DVBViewer Yapıştırıyoruz

S2emu,Yankse gibi pluginler MDPlugins klasörüne

Teleteks,OSD gibi pluginsler ise Plugins Klasörüne kopyalayın

Transponder.ini ve SoftCam.key dosyalarını güncellemekte yarar var bu dosyalarıda güncelledikten DvbViewer Pro çalıştıralım
Kanalları izlemek için ilk yapmamız gerek Diseqc ayarlarını yapmaktır. Channel kısmından Channellist tıklıyoruz

Turksat 1 C için Ayar

Hotbird için ayar

Turksat yada Hotbird uydularunı aramak için Channel Scan bölümüne geçiyoruz ve alltaki Scan tıkladığımızda kanal tarama başlayacaktır

Kanalları tarattıktan sonra kanal açmak istediğinizde ve görüntüde sorun varsa Settings kısmından Options tıklalın

DirectX kısmını seçin görüntü ve ses ayarlarını buradan yapabilirsiniz sisteminizde yüklü codec leri görebilir,seçebilirsiniz

DvbViewer,MyTheatre,MediaPortal ve bir çok program için ihtiyaç duyulan bir dosyadır.bu dosya yardımı ile programlara plugins eklenebilir ve kullanılabilir. Resimde görüldüğü gibi ''MakroCSA.dll'' ''CSA.dll'' (MDPlugins ve Plugins) klasörleri yer alır Plugins klasörü içinde '' SoftCSA.dll '' bulunur.
MDPlugins kalasörüne s2emu,yankse,CAPI gibi pluginsler kopyalanır Plugins ise Teleteks,Epg gibi plugins dosyaları kopyalanır
Bu 2 ''dll '' ve 2 klasörü yani 4 dosyayıda tüm programlar için ana dizine kopyalayın

Time Line Tools

Kanal Editor

şifreli yayınları seyretmek için softcam dosyasını plugins klasörüne atmanız yeterli
s2emu, yankse pluginslerinide ana klasöre atın softcam atmazsanız s2emu veya yankse aktif olmaz
elgeneral ÛíÑ ãÊÕá   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-12-2009, 20:11   #2 (permalink)
• turkdigital Üye

Giriş: 04 Dec 2009
faniyiz is on a distinguished road

bana bir konuda yardım edebilirmisiniz,
bende twinhan starbox usb2 vede disecq 2.0 var progdvb den kolayca

1=A 2=B 3=C 4=D olarak ayarlayıp seyredebiliyorum,
ama şu a/a a/b b/a b/b anlayamadım acaba
a/a =1
a/b =2
b/a =3
b/b =4 mü oluyor teşekürler
faniyiz ÛíÑ ãÊÕá   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Tags
anlatım , dvb , resimli , viewer

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları