![]() |
|
|||||||
| DIGITURK |
| Tanıtım Linkleri | |
|
|
![]() |
|
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
•VIP üye
![]() Giriş: 16 Aug 2009
|
Salonlardan film satın alamıyorum , ne yapmalıyım?
Salonlardan film satınalamıyorsanız öncelikle: » DigiKutunuzu kullanmadığınızda STAND BY konumunda (sağdaki kırmızı ışık yanar konumda) bıraktığınızdan ve » DigiKutunuzu arkasındaki "Modem" girişine telefon kablonuzun sürekli takılı olup olmadığından emin olunuz. Bu kontrollere rağmen "İzle ve Öde Bilgileriniz Merkezi�mize Ulaşmıyor" ekranıyla karşılaşıyor ve salonlarımızdan satın alma işlemi yapamıyorsanız aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapınız; » Herhangi bir DIGITURK kanalında iken DigiKumanda�nızın "OPTS" tuşuna basın. » Ekranda "MENÜ" seçeneğini gördüğünüzde "OK" tuşuna basın. » Yukarı-Aşağı yön tuşları ile "KURULUM" seçeneği üzerine gelin ve "OK" tuşuna basın. » "MODEM AYARLARI" seçeneği üzerine gelip "OK" tuşuna basın. » İstanbul - Avrupa yakasında ikamet ediyorsanız "ALAN KODU" kısmını boş bırakınız. Aksi durumda ise bu bölüme 0212 yazınız. (Kullandığınız telefon hattı herhangi bir santrale bağlıysa o santralin dış hat çıkış numarasını "TELEFON ÖNEKİ" bölümüne giriniz. Aksi hallerde bu bölümü boş bırakınız.) » Tüm bu işlemler bittikten sonra "OK" tuşuna basarak çıkınız. » Modem kurulumu menüsünden aşağı yukarı yön tuşları ile "TELEFON HATTI TESTİ" seçeneğinin üzerine gelerek "OK" tuşuna basınız. Telefon hattı testi başlayacaktır. » Test bitene kadar bekleyiniz. Telefon hattı testinin sonucu ekrana gelecektir. » �HATTA ÇEVİR SESİ BELİRLENDİ� mesajı işlemin başarı ile tamamlandığını belirtir. DigiKutu raporlama işlemini STAND-BY moduna getirdiğinizde gece geç saatlerde yapacaktır. Raporlama işlemi tamamlandıkdan sonra Salonlardan program satın alabilirsiniz. » �TELEFON HATTI TESTİ BAŞARISIZ� mesajı ,telefon bağlantısının kurulamadığını belirtir. Bu durumda telefon bağlantılarını kontrol edip tekrar deneyiniz. » Bu işlemlerden sonra sorun devam ediyorsa 212 473 73 73 numaralı telefondan Müşteri Hizmetleri�mize ulaşıp destek alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| alamıyorum , film , salonlardan , satın , yapmalıyım |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|